Ha mexikóira vágysz…

2018. november 25. 10:48 - crEATe

kedvenc mexikói éttermeink

A mindenki által kedvelt hamburger és pizza után ezúttal valami igazán különlegesre vágytunk: engedjétek meg, hogy bemutassuk kedvenc mexikói éttermeinket:

Az Arriba Taqueria étterembe Budapesten három helyen látogathattok el. Megtalálhatók a Bartók Béla úton, az Oktogonon és a Széna téren. Mi a Bartók Béla úti helyre néztünk be, ahol a személyzet nagyon jófej volt és a hely legalább annyira jópofa.


Mi a burritojukat kóstultuk, ami úgy tele volt tömve mindenféle finomsággal, hogy kisebb disznóól alakult ki az asztalunknál mire befejeztük, ugyanis hol a szósz csöpögött, hol a hús hullott ki belőle…:) mi jóllaktunk ;)
Az étlapjukon egyébként a levestől kezdve a taccon át különböző desszertekig minden megtalálható, így bátran merjük ajánlani őket egy jó kiadós étkezéshez.
Ha kedvet kaptatok hozzá, IDE kattintva tudtok válogatni a kínálatukból. Akár most azonnal megkóstolhatjátok valamelyik finomságukat, hiszen házhoz is szállítanak. Kell ennél több? :)

Az Arriba-ba történő látogatásunk után azon törtük a fejünket, hogy hogyan is lehetne rekreálni otthoni keretek között egy ilyen (vagy legalábbis hasonló) burritot. Hamarosan megpróbáljuk megvalósítani az ötletünket, ha kíváncsiak vagytok a végeredményre, kövessetek minket továbbra is, hiszen mindenről beszámolunk majd!

Most azonban következzen a másik nagy kedvencünk:Gringos Amigos étterem van az Alkotás utcában és az Anker közben is. Szintén nagyon hangulatos az étterem, bőséges a választék, mi több, ha menüt választasz, kapsz egy újratölthető poharat is és szabadon válogathatsz a kihelyezett limonádékból.

Nagy személyes kedvenc a quesadilla-juk, vétek lenne kihagyni, kóstoljátok meg bátran! Rengeteg szósz közül választhattok a csípőstől a paradicsomoson át az avokádósig mindent, illetve a quesadillaba kérhettek marhát, sertést vagy csirkét is, így többféle ízlésvilágnak megfelelően is el tudják készíteni az ételt. A teljes kínálatért kattintsatok IDE.

Hamarosan jelentkezünk a költséghatékony, otthon is egyszerűen és gyorsan elkészíthető burritonkkal!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://createfood.blog.hu/api/trackback/id/tr5614391740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása