A Pizza Manufaktúrában jártunk

2018. november 08. 14:00 - crEATe

Ti is szeretitek a pizzát, ugye?

2011-ben Bernáth Adrián és társai megnyitották az első Pizza Manufaktúrát az Erkel utcában. Olaszos pizzáiknak köszönhetően gyorsan nagy népszerűségre tettek szert. A hangulatos kis pince már nem volt elég, ezért a Lónyai utcába költöztek, ahol még tökéletesebb kombinációkkal szolgálják ki az embereket.

pizza-manufaktura-hartyanyi_011.jpg

De miért is vált ez a pizzázó a város egyik legjobb helyévé?

Mi megtaláltuk a választ! A pizza magyar lisztből, de többnyire olasz alapanyagokkal készül, ami mellé saját recept szerinti szószok társulnak. A minőségre külön odafigyelve elektromos sütőben készülnek a pizzák, ahonnan egy kartonon tálalva kerülnek az éhes emberek elé. Mindegyik 32 cm-es méretben készül, az ár pedig 1000-1400 Ft között mozog, illetve ha extra feltétet szeretnél, azért külön fizetni kell.

8e3398bae6c4fefb48ccbe18a9005c60.jpg

A hely nagyon hangulatos, egyedi díszlettel,  de kicsit szűkösnek találtuk. Ebédidőben számítsatok rá, hogy nem tudtok leülni, hiszen minden asztal foglalt volt, azonban logózott dobozokban magatokkal is vihetitek az ételt.

De nem baj, mert megéri, hiszen istenien finom volt és jól is laktunk vele. Az étterem délelőtt 11-től este 9-ig tart nyitva, így bármikor egy tökéletes alternatíva egy ebédre, uzsonnára vagy vacsorára.

c6eebb286be2dc73f4967b4ba6e06ba3.jpg

A tészta minőségi, a feltétek még jobbak. Próbáljátok ki Ti is! :)

Forrás: WeLoveBudapest 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://createfood.blog.hu/api/trackback/id/tr1314357771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása