Mindenki kedvence, a hamburger...

2018. október 30. 11:11 - crEATe

Nektek melyik a kedvencetek? :)

Valószínűleg közületek is sokan szeretnek hamburgerezni, hiszen a választék szinte végtelen, a húsimádók, a vegetáriánusok, sőt még a vegánok is megtalálhatják a számukra szimpatikus variációkat.
Budapesten rengeteg hely közül választhatunk, ha hamburgerre fáj a fogunk. Ezúttal az egyetemünkhöz közel lévő hamburgerzőről mesélnénk kicsit, a Chili’s burger nevezetű helyről.

A Chili’s burger a Vámház körúton található a Kálvin tértől csupán pár lépésnyire. Ha esetleg a baráti körben mindenkinek más ételre lenne gusztusa, a Chili’s burger akkor is a megfelelő választás lehet, hiszen a burgereken kívül grill ételek, saláták és gyros is található az étlapon, melyet itt tudtok megtekinteni.

A burgereik 120 grammos húspogácsával készülnek, és egész pénztárcabarát kategóriába tartoznak, legalábbis ami a mi egyetemista keretünket illeti. Egészen valószínű, hogy megúszod az étkezést 1500Ft alatt.
Egyik nagy kedvenc számomra az egyszerű és hagyományos sajtburgerük, de rengeteg más extra burger közül választhattok, mindegyik ínycsiklandóan néz ki!

Nagyon szexi, igaz? :) Kóstoljátok meg ti is valamelyik hamburgerüket, vagy készítsétek el Ti is otthon, ahogyan mi is megpróbálkozunk vele hamarosan és megosztjuk veletek a receptet is, ami alapján elkészítjük.

Már alig várjuk ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://createfood.blog.hu/api/trackback/id/tr2314323301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása