Üdvözlünk a blogunkon,

2018. október 08. 14:14 - crEATe

melyet egy egyetemi projektfeladat keretein belül fogunk kezelni és tartalommal megtölteni.

Diák vagy? Esetleg kollégista? Már nem élvezheted minden nap anyu főztjét? Szeretsz finomakat enni és gyakran merül fel benned a kérdés, hogy mégis hol? Már megtaláltad a város legjobb kajáldáit, mégsem teheted meg, hogy rendszeresen ott étkezz? Költséghatékonyan szeretnéd megoldani az étkezést? Szeretnél otthon/ a kollégiumban olyan jót enni, mint a kedvenc helyeiden? Jó lenne, ha valaki előtte letesztelné, hogy mennyire működőképes ez a koncepció?

Ha a válaszod igen, jó helyen jársz, hiszen kollégisták egy csoportja fogja bejárni Budapest étkezdéit, majd a kollégium adta korlátozott lehetőségek között megpróbáljuk elkészíteni önállóan az ételeket. Hogy mit nyersz azzal, ha követsz minket? Ha sikerül lekoppintanunk kedvenc éttermi fogásainkat, te is ihletet kaphatsz, hogyan úszhatod meg költséghatékonyabban a mindennapi étkezést, és hogyan készítheted el saját magad a finomságokat. Ha pedig az elvárt eredmény nem lesz túl megfelelő, nemcsak tanulhatsz a mi hibáinkból, de jól is szórakozhatsz az expectation vs reality képeinken, mint például az alábbi balul elsült próbálkozáson:

Hamarosan még több tartalommal, képekkel, ötletekkel és tanácsokkal jelentkezünk. Addig is, íme egy videó a világ legrondábban sikerült tortáiról:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://createfood.blog.hu/api/trackback/id/tr7614289187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása