Unikornis, szivárványos kaki emoji, gofri kutya...

2018. november 17. 15:15 - crEATe

Vajon hol járhattunk?

kaki.JPG

Forrás: Tripadvisor

Egyszer volt, hol nem volt, volt két nagyon éhes királylány. A hercegnőképző unalmas óráin ülve már csak azon járt az eszük, hol tölthetik el fenséges ebédjüket. Az Instagram varázslatos univerzumába betekintve megtaláltak egy ízlésüknek megfelelő mesés helyet, a Waffle Dogot.

kinti.JPG

Forrás: Tripadvisor

Elindultak hosszú útjukra szerencsét próbálni. Sajnos a hamuban sült pogácsájuk már elfogyott, ezért meglehetősen korgó hassal járták az utcákat. Míg nem elérkeztek a Klauzál tér 9. szám alatt található fogadó cukorkával borított kapujához. Nem is késlekedtek, egyből belecseppentek az unikornisok és szivárványok csodálatos világába.                               fal.jpg

Hatalmas kínálat tárult eléjük, és a cukormázas királyi ebédjük kiválasztását még üres hasuk sem tudta megsürgetni. Percekig bámulták a jobbnál jobb lehetőségeket, míg nem a helyi gasztronómus kedvesen segített dönteni a két tanácstalan királylánynak. Hosszas tanácskozás után végül egy sós és egy édes finomságra esett a választásuk. Elsőként HAM&CHEESE fantázia névre keresztelt mesterművet kóstolták meg, amiben pármai sonka, füstölt mozzarella, paprika, valamint rukkola alkotta a tökéletes ízharmóniát, mely még most is csiklandozza az ínyüket. Ezután természetesen egy kis édességgel is boldogították habtestüket. Mivel mindketten karamell bolondok, ezért könnyen megegyeztek abban, hogy a következő ételkülönlegesség, amelyet megkóstolnak az a TOFFIFEE-DOG, amiben Toffifee sült, a tetejét pedig Hershey’s karamell szósz, darált sós mogyoró és fahéjas porcukor borította.                             kaja.jpgA két királylány nagyon jól érezte magát, hiszen lelki világuknak kedvező helyen fogyaszthatták ebédjüket. A fogadó telis tele volt csillogó unikornisokkal, vidám idézetekkel, finom illatokkal és szivárványos unikornis kakis emoji párnákkal.

A kiszolgálás minősége mesébe illő volt, ugyanis ott létük alatt a gasztronómus többször is érdeklődött arról, hogy a lakoma elnyerte-e a királylányok tetszését. Még akkor sem tört ki belőle kacagás, amikor mesénk főhősei igazi mémmé vált gasztroblogger módjára próbálták megörökíteni kalandjukat. Ráadásul a királyi kincstár se csappant meg az utazásuk végére. Itt a vége, fuss el véle. (A két királylány is futott volna, ha nem lett volna tele királyi bendőjük, így kicsit késve, de végül csak beértek a hercegnőképző következő órájára.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://createfood.blog.hu/api/trackback/id/tr3114368841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása